Servicii consultanta & studii de piata

Ai sosit in Romania si ti-ai propus sa faci niste investitii?

Este momentul sa ai propria afacere si nu stii de unde sa incepi si ce fel de plan de afaceri sa construiesti in conditiile nesigure din piata economica de azi? Inseamna ca ai nevoie de o  persoana care sa   isi mai asume responsabilitatea in a lua decizii care afecteaza viitorul intregii tale afaceri.

Doresti imbunatatirea profitabilitatii, ai nevoie de cineva care sa se ocupe cu  identificarea de oportunitati noi de piata, referindu-ne aici la  reorganizare, restructurare, integrare post-achizitie, atunci trebuie sa  iti chemi un consultant de management.

In  organizarea piramidala a societatii noastre  consultantii de management reprezinta varful piramidei, consultanta este indreptata de regula catre cel mai inalt nivel al companiei iar serviciile oferite sunt de natura sa restructureze sau chiar sa schimbe intregul mod de abordare al unei afaceri.

Consultantii nostrii sunt aici ca sa stranga datele primare, sa le trieze, sa faca analiza lor, sa le interpreteze, sa gaseasca alternative de solutii pentru problema clientului si binenteles sa-l indrume spre ascensiunea economica dorita.

Bugetul reprezinta proiectia asteptarilor unei firme asupra veniturilor, cheltuielilor si profitului sau pierderii pentru o perioada determinata de timp, la fel cum constructia bugetului porneste intotdeauna cu asumarea unor premise legate de mediul de afaceri, de evolutia mediului intern si extern firmei si evident de asteptarile managementului firmei.

Bugetul reprezinta practic proiectia in cifre a planului de afaceri, el fiind in fapt consolidarea cifrica a tuturor “particelelor” care compun planul de afaceri. Consolidarea in acelasi format a bugetelor pe mai multi  ani duc la reprezentarea financiara a unui plan strategic.

In functie de complexitatea afacerii, bugetele pot fi mai simple sau mai complexe. Indiferent de complexitatea lor, ele insa au la baza aceleasi principii pe care noi le stim si vrem sa  va ajutam   sa le puneti in practica, sa transformati descrierea aceasta austera intr-o banala discutie care in nici un caz sa nu va dea batai de cap .

Necesitatea de consultanta sa nascut odata cu noi cei care nu suntem multilateral dezvoltati si care recunoastem  ca nu putem sa le stim pe toate. De aceea daca nu aveti un prieten la care sa apelati putem sa devenim noi prietenul dvs.