Facility Management

Reprezinta mentenanta tuturor sistemelor, instalatiilor si echipamentelor cladirilor rezidentiale, comerciale sau institutionale precum complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri de birouri, centre de afaceri, parcuri logistice, hale industriale, hoteluri, scoli, spitale, centre comerciale, etc.

Principalele sarcini se refera la mentenanta tehnica si reprezinta mentenanta preventiva, predictiva si corectiva a sistemelor electrice, sistemelor de aer conditionat si climatizare HVAC si AHU, sistemelor de incalzire, sistemelor de iluminat precum si sistemelor sanitare. De cele mai multe ori aspectele tehnice ala cladirii sunt gestionate de Sistemul de Management al Cladirii (BMS).

Pe langa mentenanata tehnica exista necesitatea intretinerii infrastructurii prin servicii de curatenie, dezinsectie si deratizare, servicii de ingrijire a spatiilor verzi, servicii de gestionare a deseurilor, servicii decorare, servicii de securitate, servicii de receptie, precum si magementul tuturor spatiilor.

Astfel serviciile de management al facilitatilor consolideaza investitia clientului, mentinand-o pe termen indelungat la stadiul de “nou”, obtinandu-se un raport calitate pret cat mai rentabil. Practic serviciile de facility management anticipeaza eventualele defectiuni ce ar putea sa apara, rezolvand problemele inainte de a deveni majore.

Echipa noastra este pregatita si se diferentiaza pe piata prin performatele si rezultatele obtinute.

Tehnic Facility Management 

Managementul infrastructural (Soft Management)