Managementul proprietatilor

Cu toate ca termenul de facility management este asociat adesea cu cel de property management, el este totusi diferit. Desi ambele gestioneaza operatiunile de zi cu zi a unei proprietati si ale instalatiilor acesteia, cum ar fi curatenia, intretinerea si securitatea, acestea nu trebuie confundate.

Managerul de proprietate are un rol mai extins, care include activitati de inchiriere si marketing, pe cand responsabilitatile facility mangerului se concentreaza pe chiriasii deja existenti ai unei cladiri, care de obicei sunt chiriasii proprietarului.

Astfel serviciile de Property Management se concentreza pe operatiuniile zilnice ale unei cladiri sau imobil, orientandu-se catre minimizarea costurilor si cresterii valorii investitiei clientului.

In cadrul, departamentului de Property Management din cadrul ANTEEA REAL ESTATE & PROPERTY CARE, avem echipe specializate catre administrarea cladirilor, administrarea apartamentelor detinute de persoane fizice sau juridice, precum si administrarea companiilor.

In cadrul departamentului nostru de Property Management va putem oferii servicii complexe de:

  • Management administrativ – administrarea propriu zisa a proprietatii
  • Management financiar – gestionarea costurilor
  • Planificare si imbunatatire
  • Raportare
  • Marketing