Complex rezidential Sevastopol Residence

Clădiri: Sevastopol Residence

Suprafată teren : 1100 mp

Număr apartamente: 27

Număr locuri de parcare : 34

Facilităti: acces controlat cu bariera, video -interfon , parcări subterane, club de fitness, sauna.

Servicii asigurate: Property&Facility

In ansamblul rezidențial Sevastopol, în inima Bucureștiului, viata nu poate fi monotona. Vei fi chiar în mijlocul evenimentelor, acolo unde lucrurile importante se întâmpla, fie la sediul Guvernului, fie în centrul de afaceri Europe House sau în multitudinea de restaurante si terase rafinate.

Mai mult de atât , vei constata ca proiectul, prin locația sa, ofera un acces rapid atât către oraș cât și către aeroport. În plus, deși locația este în centru, strada păstrează farmecul  Belle Époque ferit de zgomotul și traficul orașului.

Înconjurat de clădiri superbe în stil vechi, cu arhitectura grandioasa care crează ambientul perfect, viitoarea casa te va uimi prin eleganta și o locație inimitabila.

Cu un regim de înălțime scăzut, S+P+5E,  la Sevastopol 17C fiecare măsură a fost luată pentru a vă asigura o  viață ușoară. Locul de amplasare unic atât prin locația geografică , cât și prin valoarea sa istorică și arhitecturală aduce un plus acestui mic proiect, oferindu-i originalitate.

Cele doar 27 de apartamente de 2, 3 si 4 camere a crează un micro univers prefect în care   va veți simți răsfățat și protejat. Cu o arhitectură fine, spatii inteligent divizate, un design atrăgător și facilitați exclusive, proiectul este deja un succes încă de la finalizarea acestuia la sfârșitul anului 2008.

Dorind să ofere un nivel de confort dincolo de așteptări, experiența Sevastopol 17C începe de la primul pas în clădire, cu un lobby elegant și telefon video care oferă servicii permanente de pază.

Apartamentele sunt spațioase, luminoase şi puține la număr, oferind un avantaj de confidențialitate pe care sunteți puțin probabil să-l găsiți în altă parte.

Fiecare apartament este finisat cu parchet triplu stratificat, marmura, tâmplărie din lemn și geamuri termopan, sunt dotate cu  aer condiționat şi  camere de dressing , toate incluse ca dotare standard. De asemenea, pentru confortul locuitorilor , clădirea este dotata cu garaj subteran, saună și sală de gimnastică.

Pentru complexul Sevastopol Residence oferim servicii specializate de administrare precum si servicii de facility management dintre care le amintim pe urmatoarele:

  • Paza si protectie
  • Curatenia si mentenanta Proprietatii Comune
  • Curatarea drumurilor si a cailor de acces adiacente si interne
  • Garantia si intretinerea spatiilor tehnice: lifturi, pompe, centrale termice si a tuturor echipamentelor existente
  • Amenajarea si intretinerea spatiilor verzi
  • Asigurarea Proprietatii Comune
  • Servicii de contabilitate si caserie
  • Asistenta si tehnician 24 din 24 de ore

Prin intermediul personalului nostru ce activeaza in cadrul Sevastopol Residence, beneficiaza de o gama de servicii de mentenanta in timp real, servicii care contrinbuie astfel la cresterea valorii proprietatii pe termen lung. Astfel la Sevastopol Residence se pune accentul pe siguranta, incredere si calitate. Suntem aici pentru a oferi clientilor nostrii mai mult decat un produs comercial, ci o casa, un camin, un loc de suflet unde sa isi creasca familiile.